Vårt konsept – minilager

Konseptet Minilager eller «Self-Storage» oppstod i USA så tidlig som i 1958. Konseptet har vært det raskest voksende innenfor hele eiendomsbransjen i USA de siste 35 årene og drives fortsatt i en helt annen skala i USA enn i resten av verden. I USA er det nå over 50 000 anlegg og man anslår at omlag hver 10-ende amerikaner lagrer tingene sine på et minilager. Til sammenligning så har hver amerikaner ca. 6 kvadratfot stående på lager, men en fastlandseuropeer har 0,02 kvadratfot. Se sidene til Self-Storage Association, SSA, for mer informasjon.

Konseptet er sterkt etablert også i Australia og de britiske øyer og har en god fremgang også i øvrige land i Europa. Minilagerkonseptet ble tatt med til Norge av to av våre eiere gjennom Cron gruppen, Lasse Høydal og Carl August Ameln i 1993. Disse startet selskapet City Self-Storage som ekspanderte til flere land i Europa før det ble solgt til Selvaag. De er også virksomme i bransjen gjennom selskapet Eurobox og deleierskap i andre selskaper deriblant Grenland Minilager.

Minilagerkonseptet har en stadig vekst også i Norge og Grenland Minilager er stolt over å ha vært med å stifte Norwegian Self-Storage Association, NSSA, tilbake i 2007.

Bli en del av konseptet sin historie du også og lei et lagerrom hos Grenland Minilager i dag! For mer informasjon, trykk deg inn på vår hovedside.

Utviklet av: Folkebadet.no